OM QUALITY MANAGEMENT I/S


Quality Management I/S er et konsulentfirma, som bidrager til optimering af kvalitet, arbejdsmiljø og miljø i hele værdikæden med opbygning af integrerede QHSE ledelsessystemer indenfor kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljø arbejdsmiljø m.m. Vi har kompetencer indenfor:

LEDELSESSYSTEMER INDENFOR KVALITET OG MILJØ

Vi har bistået med implementering af ledelsessystemer i mere end 65 virksomheder. Der er tale om systemer indenfor kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, energi m.v.

LEDELSE


Projektledelse, rådgivning og andre konsulentydelser til forandring og procesoptimering med udgangspunkt i virksomhedens egne erfaringer og processer.

IT OG IT SIKKERHED


Vi har erfaring med implementering af IT systemer og managementsystem til sikring af IT sikkerhed herunder GDPR.

OM VORES KONSULENTER

VI TAGER JER FRA IDÉ TIL CERTIFICERING

Konsulenterne i Quality Management er specialister inden for kvalitetsledelse, miljøledelse og arbejdsmiljøledelse m.m. De er certificerede auditorer og har indgående teoretisk og praktisk kendskab til ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 22001:2019, ISO27001:2018, ISO 45001:2018 (som afløser for OHSAS 18001), auditstandarden og APQP4Wind.

 

Konsulenterne har praktisk erfaring med brug af værktøjer fra LEAN, anvendelse af risikoanalyser herunder FMEA og FMECA.

 

Vi kan tage jer fra idé til certificering. En aftale med os giver sikkerhed for certificering til den aftalte pris og den aftalte tid.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes